Tjänster

"Så långt ifrån tradiga powerpointpresentationer som man kan komma!”
Jessica Somers, project manager på Snick-Snack AB

Taldesigner

Med ditt mål, ditt syfte och din målgrupp som utgångspunkt designar vi ditt tal, din föreläsning eller presentation. Faktaurval, formuleringar, hjälpmedel, kroppsspråket och allt annat som gör dig till en succé får du av mig. Du når fram, övertygar och skapar relationer som består. När vi är klara har du en retorisk fullträff att stärka ditt varumärke och nå hela vägen in med.

Ord från deltagare

”Allt var bra. Många konkreta saker som man kan tillämpa i sin vardag.”

”Retorikkorten var väldigt bra! Läraren, Jennie, var som en i gruppen. Guidade oss vänligen och bestämt genom våra framföranden. Bra att vi kom överens om hur vi ska ge feedback, och påminnelsen om att vi är här för att lära: det behöver inte vara perfekt.”

”Allt har varit kanon! TACK!”

”Det här var väldigt bra: engagemang + verktyg och modeller + allt!”

”Den personanpassade feedbacken och coachingen som gjorde att jag hittade min personliga styrka och självförtroende var fenomenal!”

”Grym dag! Mycket kärlek!”

Retorikcoach

Vill du förbättra dina presentationer? Vill du ta mer plats på möten? Få trygghet i att ha svåra samtal? Jag hjälper dig kommunicera på rätt sätt i rätt situation. Vi arbetar specifikt med ditt mål och vad du vill förbättra. Du får rutin, trygghet, nya verktyg och starkare självförtroende som ger dig nya möjligheter att förverkliga dig själv.

Ord från deltagare

”Jag har haft en föreställning om att vissa har talets gåva och andra inte (och jag var nervös att sätta min egen ”prestation” under lupp). Men, efter träning och bra verktyg så inser jag att med rätt förberedelse, en bra metod och kärleksfull coaching så är det tillgängligt för oss alla… ja inte bara tillgängligt utan också kraftsättande och roligt! Tack Jennie för den du är och din förmåga att lyfta fram det bästa ur människor, en oerhört fin gåva!”

Kurs - och workshopledare

I en kurs eller workshop får ni alltid öva och få feedback och coaching av mig. Att tala är bästa sättet att tillgodogöra sig retorikens verktyg, och mitt löfte till er är att ni kan använda era nya kunskaper direkt. Ni tränar er att skapa presentationer, hålla dem, kroppsspråkskommunicera tydligt och ändamålsenligt och både ge och ta feedback. Alla kurser avslutas med att deltagarna gör en personlig handlingsplan för att integrera kunskaperna i sitt dagliga arbete. På kuppen blir ni ett sammansvetsat team som stöder varandra efter kursens slut.

Föreläsare

Inspiration, nya verktyg och mycket igenkänning i allt från tio minuter till tre timmar! Ert mål, syfte och målgrupp styr innehållet och exempel på rubriker är "bättre service med rätt kroppsspråk” och ”Retorikens ABC”. En föreläsning ger mycket till många samtidigt och är perfekt att introducera nya tankesätt med.

Ord från deltagare

”Kan varmt rekommendera Jennie och Tala Tydligt. Vi hade en fantastiskt bra workshop inom PIEp (Product Innovation Engineering programme) idag. Konkreta verktyg, talande exempel och coachning som lyfte våra ”forskningspitchar” ordentligt.”
Andreas Larsson, LTH